Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna en Guy uitgejouwd door fans

Shownieuws

Madonna en Guy Ritchie zijn tijdens de première van Ritchie's nieuwe film 'Revolver' in Londen uitgejouwd door fans omdat ze geen handtekeningen uitdeelden.

Madonna en haar echtgenoot Guy Ritchie zijn dinsdag tijdens de première van Ritchies nieuwe film 'Revolver' in Londen uitgejouwd door fans. Het stel negeerde de menigte die langs de rode loper stond, en deelde geen handtekeningen uit. De ster uit de film, Jason Statham, besteedde ruim een uur aan de tweeduizend fans.

Madonna zegt zich niet verplicht te voelen aandacht aan fans te besteden omdat de avond niet om haar draait, maar om Ritchie. "Dit is toch heerlijk voor me. Ik hoef me alleen maar mooi aan te kleden en op te komen dagen."

'Revolver' is door critici slecht ontvangen, maar de 37-jarige Ritchie trekt zich daar niets van aan. "De critici zijn al gedurende mijn hele carrière naar tegen me; daar laat ik me niet door beïnvloeden." Ritchie maakte eerder films als 'Lock, stock and two smoking barrels' en 'Snatch'.

Op de vraag van een journalist waarom Madonna geen rol heeft in 'Revolver', antwoordde de regisseur: "Denk je dat ik daarmee weg zou komen? De vorige keer heb ik het wel gedaan en dat werkte niet." Ritchies vorige film 'Swept away', met zijn vrouw in de hoofdrol, flopte.

Vanaf 11 november draait 'Revolver' in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen