Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Filemon Wesselink gebruikt harddrugs op televisie

Shownieuws

Verslaggever Filemon Wesselink probeert in het BNN-televisieprogramma 'Spuiten & slikken' soft- en harddrugs uit. Iedere uitzending bespreekt hij een variant.

Verslaggever Filemon Wesselink probeert in het BNN-televisieprogramma 'Spuiten & slikken' soft- en harddrugs uit. Iedere uitzending bespreekt hij een variant en probeert deze ook uit. Het programma wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand.

Wesselink gaat op kroegentocht om te zien wat de gevolgen van alcohol kunnen zijn en probeert hij thuis op de bank, onder toeziend oog van zijn moeder, de drug LSD. Ook de drugs heroïne en opium komen aan bod.

Behalve verslaggever Wesselink is Ties Van Westing te zien in het programma. Hij neemt het onderwerp seks voor zijn rekening. De verslaggever recenseert sekservaringen en hij trekt zich aan het begin van de live-uitzending terug in een privé-vertrek, waar hij een seksueel experiment ondergaat. Van Westing onderzoekt bijvoorbeeld of het nu fijner is om door een man of door een vrouw te worden gepijpt.

In de studio ontvangt Hilbrand gasten die hun mening geven over alles wat met seks en drugs te maken heeft. Kijkers kunnen tijdens de live-uitzending per mail of telefoon meepraten over bijvoorbeeld hun seksuele uitspattingen of drugsgebruik. 'Spuiten & slikken' is vanaf 10 oktober te zien bij BNN.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen