Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Romijn en Jerry O'Connell verloofd

Shownieuws

Rebecca Romijn en Jerry O'Connell hebben zich afgelopen weekeinde in New York verloofd. "We zijn gelukkiger dan ooit", zegt het stel.

Rebecca Romijn en Jerry O'Connell hebben zich dit weekeinde in New York verloofd. "We zijn gelukkiger dan ooit en kunnen niet wachten aan het volgende hoofdstuk in ons leven te beginnen", zegt het stel in een verklaring. Romijn en O'Connell, beiden acteur, hebben sinds een jaar een relatie. Het is nog niet bekend wanneer het huwelijk plaatsvindt.

De 32-jarige Rebecca kondigde in april vorig jaar aan, na een huwelijk van zes jaar, te scheiden van acteur John Stamos, bekend uit de hitserie 'Full house'. In maart dit jaar was de scheiding rond en nam Rebecca haar meisjesnaam weer aan. Voor de 31-jarige O'Connell is het zijn eerste huwelijk.

De half-Nederlandse Romijn was jarenlang model en brak in 2000 als actrice door in de film 'X-Men'. Samen met O'Connell, bekend uit films als 'Stand by me' en 'Jerry Maguire' is ze binnenkort te zien in 'The alibi' en 'Man about town'. Daarnaast heeft ze een rol in 'X-Men 3' die volgend jaar in de bioscoop verschijnt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen