Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen feestje voor Emmy-winnares Huffman

Shownieuws

Desperate Housewifes'-actrice Felicity Huffman heeft niet lang kunnen nagenieten van haar gewonnen Emmy. Ze werd geweigerd voor de afterparty.

'Desperate Housewifes'-actrice Felicity Huffman heeft zondag niet lang kunnen nagenieten van haar gewonnen Emmy. Na afloop van de officiële uitreiking van de Emmy Awards werd ze met haar echtgenoot William H. Macy geweigerd bij een afterparty. Dat meldt de website International Movie Database.

Bij het feestje waren wel andere acteurs aanwezig. "We gingen naar een feestje waar mijn collega's ook waren, maar ik mocht gewoon niet naar binnen", vertelt de kersverse Emmy-winnares. "Het feit dat ik een beeldje in mijn handen had, mocht niet baten: ze waren onverbiddelijk. Ik kwam er niet in omdat het te druk was." Terwijl de andere 'Housewifes' een feestje aan het vieren waren, besloot Huffman om met haar echtgenoot huiswaarts te keren. "We hebben nog wat nagepraat en om 01.00 uur ben ik in slaap gevallen".

Felicity Huffman won dit jaar de Emmy voor beste actrice in een komedieserie. In die categorie waren ook 'Desperate Housewifes'-collega's Teri Hatcher en Marcia Cross genomineerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen