Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto brengt nieuw album uit

Shownieuws

DJ Tiësto brengt volgende week een nieuw album uit. Tiësto heeft veertien tracks van zijn album 'Just be' laten remixen.

DJ Tiësto brengt volgende week een nieuw album uit. De meermaals tot beste deejay ter wereld uitgeroepen Tiësto heeft veertien tracks van zijn album 'Just be' laten remixen door grote namen uit de scene. Onder meer de producenten Junkie XL, Montana, Mark Norman en Fred Baker hebben meegewerkt aan het nieuwe album 'Just be-remixed'.

De Brabander, die eerder dit jaar het album 'In search of sunrise vol.4' uitbracht, maakt dit jaar opnieuw kans op een Release Dance Award. De prijs wordt dit jaar op 26 oktober in Escape in Amsterdam uitgereikt. De uitreiking van de prijs vindt plaats aan de vooravond van het Amsterdam Dance Event.

Tijdens het Amsterdamse evenement treden zowel internationale als nationale dj's op. Onder anderen de Nederlandse deejay Armin van Buuren, de Duitser Paul van Dijk en de Amerikaanse deejay Derrick May staan op het podium. Daarmee heeft de tiende editie van het Amsterdam Dance Event de meest prestigieuze line-up in de geschiedenis.

Het nieuwe album van Tiësto wordt maandag exclusief via iTunes verspreid. Daarna komt het album van de ambassadeur van de Nederlandse dance-industrie in de Nederlandse winkels te liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen