Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Andrea Corr krijgt rol in thriller

Shownieuws

Zangeres Andrea Corr van de Ierse band The Corrs speelt een rol in de nieuwe thriller 'The threat in London and India'. Deepak Nayer is de producent.

Zangeres Andrea Corr van de Ierse band The Corrs speelt een rol in de nieuwe thriller 'The threat in London and India'. De productie is volgens The Times of India in handen van Deepak Nayer, die eerder tekende voor onder meer 'Bend it like Beckham' en 'Bride and prejudice'.

'The threat in London and India' vertelt het verhaal van een Indiase Engelsman. De man wordt achtervolgd door een vrouw uit zijn verleden die hij niet kent. "Het is een bovennatuurlijke thriller, zoals 'The sixth sense' en het speelt zich af in Londen en India", vertelt Nayer.

De regie is in handen van Mahesh Mathai. Behalve Corr spelen Saffron Burrow, bekend uit 'Troy', Linus Roache, eerder te zien in 'Batman Begins', en Bollywood-acteur Roshan Seth een rol in de film. De opnamen voor de film beginnen deze maand.

De 31-jarige Andrea was eerder onder meer te zien in de films 'The Commitments' en 'Evita'. Ook speelde ze een rol in de korte thriller 'The bridge', die is vertoond op het filmfestival van Cannes. Hierin speelde zij een ontslagen psycholoog die therapie geeft aan een oudere suïcidale man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen