Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston gaat weer daten

Shownieuws

Jennifer Aniston voelt zich goed en is er weer helemaal klaar voor om af te spreken met mannen. Dat zei de 36-jarige actrice maandag in The Oprah Winfrey Show.

Jennifer Aniston voelt zich goed en is er weer helemaal klaar voor om af te spreken met mannen. Dat zei de 36-jarige actrice maandag in The Oprah Winfrey Show. "Het gaat erg goed met me", zei Aniston tegen presentatrice Oprah. Het was een van haar eerste televisie-interviews sinds haar scheiding eerder dit jaar met Brad Pitt.

De actrice zei te vinden dat de media te veel aandacht schenken aan haar scheiding. "Ik ben er al overheen, maar het zijn de media die niet over iets anders kunnen schrijven", zei Aniston in het programma. Ze riep de media op zich bezig te houden met andere zaken. "Kom op mensen, zet je er over heen, sla een bladzijde om."

De Hollywood-ster zegt zich niet meer te laten verwarren door het mediacircus rond haar scheiding. De geruchten doen de ronde dat Pitt en actrice Angelina Jolie een relatie met elkaar hebben. Het tweetal zou meerdere malen in elkaars gezelschap zijn gesignaleerd. "Ik ga niet meer treuren over het verleden, maar ik zal me ook niet meer druk maken over de toekomst."

Aniston was meer op haar gemak tijdens het interview met Oprah dan tijdens het recente, emotionele vraaggesprek met het tijdschrift Vanity Fair. De voormalige 'Friends'-actrice probeerde er toen het beste van te maken, maar was nog erg in de war, erkent ze. "Ik probeerde toch nog overeind te blijven, maar dat lukte niet helemaal."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen