Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Soutendijk en Lenssen in 'Steel Magnolias'

Shownieuws

Renee Soutendijk en haar dochter Caro Lenssen spelen in de Nederlandse toneelversie van 'Steel Magnolias'. Ook Karin Bloemen en Nelly Frijda spelen een rol.

Renee Soutendijk en haar dochter Caro Lenssen spelen samen in de Nederlandse toneelversie van 'Steel Magnolias'. Ook Karin Bloemen, Nelly Frijda, Sylvia Hoeks en Diana Dobbelman spelen een rol in deze productie.

Producent Albert Verlinde is trots op de actrices die hij heeft weten te strikken. Hij vergelijkt zichzelf met een voetbalcoach die zich mag omringen met de beste spelers. "Qua uiterlijk komt Karin Bloemen in de buurt van Dolly Parton, maar ik weet ook weer dat we met Karin geen kloon hebben aangetrokken. Zij zal die rol op eigen wijze invullen."

'Steel Magnolias' vertelt het verhaal over zes vrouwen uit drie generaties. De plaatselijke schoonheidssalon van een dorpje in de Amerikaanse staat Louisiana dient als ontmoetingsplaats voor de vrouwen. In de film uit 1989 spelen onder anderen Julia Roberts, Sally Field, Dolly Parton en Shirley MacLaine een rol.

De voorstelling 'Steel Magnolias' van producent V&V Entertainment is in het voorjaar van 2007 in de theaters te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen