Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Titelsong 'Horizonica' op album Henk Westbroek

Shownieuws

De titelsong voor de horrorfilm 'Horizonica' is de bonustrack op het nieuwe album van Henk Westbroek. Het nummer 'Zombies' komt begin 2006 op single uit.

De titelsong 'Zombies' van de horrorfilm 'Horizonica' is de bonustrack op het nieuwe album van Henk Westbroek. De diskjockey van Yorin FM heeft de zang van 'Zombies' op zich genomen. Op de cd en dvd 'Zuigwortel', die sinds maandag in de winkels liggen, wordt Westbroek bijgestaan door pianist Philibert van den Bosch.

Het album is geen weergave van de liedjes die tijdens het theaterprogramma op de dvd worden gespeeld. Westbroek is speciaal voor de plaat de studio in gedoken. Op het album zijn nieuwe bewerkingen van nummers uit het oeuvre van de Utrechtse zanger te horen.

De Nederlandse film 'Horizonica', die volgend jaar in de Nederlandse bioscopen gaat draaien, is een productie van Ramon Etman. De film vertelt het verhaal van jonge studenten die in het bos worden gedropt. Met een minimum aan spullen moeten ze de bewoonde wereld terugvinden. Wat ze niet weten, is dat in die bewoonde wereld zombies leven.

De opnamen van de videoclip bij het nummer 'Zombies' zijn inmiddels afgerond. De clip is vanaf begin volgend jaar op televisie te zien. Dan verschijnt ook de titelsong van 'Horizonica' op single.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen