Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow krijgt hoofdrol in film broer

Shownieuws

Actrice Gwyneth Paltrow krijgt de hoofdrol in een nieuwe romantische komedie, die door haar broer Jake wordt geregisseerd. Dat meldt de Britse omroep BBC.

Actrice Gwyneth Paltrow krijgt de hoofdrol in een nieuwe romantische komedie, die door haar broer Jake wordt geregisseerd. Dat meldt de Britse omroep BBC. De mannelijke hoofdrol in de nog titelloze film wordt gespeeld door acteur Martin Freeman, onder meer bekend van films als 'Love actually' en 'Shaun of the dead'.

De opnamen van de meer dan zeven miljoen euro kostende film gaan volgende maand van start in Londen en New York. De Britse acteur Simon Pegg is eveneens gecast voor de film van de broer van Paltrow.

De 33-jarige Paltrow, die onder meer speelde in 'The talented Mr Ripley' en 'Shallow Hal', won eerder een Oscar voor haar rol in het romantische drama 'Shakespeare in love'.

De 30-jarige broer van de actrice regisseerde eerder onder meer televisieseries als 'The jury' en 'The others'. Het is nog niet bekend wanneer zijn nieuwe film in première gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen