Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coldplay biedt excuses aan

Shownieuws

Coldplay verontschuldigt zich tegenover de Amerikaanse fans voor het aflassen van twee concerten wegens ziekte. Zanger Chris Martin heeft last van zijn keel.

Coldplay verontschuldigt zich maandag tegenover de Amerikaanse fans voor het aflassen van twee concerten wegens ziekte. Zanger Chris Martin is door een dokter geadviseerd rust te nemen omdat hij last heeft van zijn keel. De band zegde daarop twee concerten in de Verenigde Staten af op respectievelijk 14 en 16 september.

Will Champion, de drummer van de populaire Britse band, verzekert de fans dat nieuwe data voor de afgelaste concerten zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. "Tot onze grote spijt hebben we de shows moeten afzeggen. Chris leidt aan een paar ernstige kwaaltjes aan zijn keel en als hij zijn stem geen rust geeft zou hij waarschijnlijk niet meer kunnen zingen op de rest van de data", schrijft Champion op de site van de band.

Tot slot biedt Coldplay zijn excuses aan voor het ongemak dat de afgelaste shows de fans hebben bezorgd. De concertkaartje kunnen overigens worden ingewisseld voor geld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen