Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Raymond' en 'Lost' winnaars Emmy Awards

Shownieuws

'Everybody loves Raymond' heeft zondag in Los Angeles de Emmy voor beste komedie gewonnen. 'Lost' sleepte de prijs voor beste drama in de wacht.

'Everybody loves Raymond' heeft zondag in Los Angeles de Emmy voor beste komedie gewonnen. 'Lost' sleepte de prijs voor beste drama in de wacht. 'Desperate housewives'-ster Felicity Huffman won een Emmy voor beste actrice in een komedie en versloeg daarmee haar collega's Teri Hatcher en Marcia Cross.

Patricia Arquette werd voor haar rol in de spirituele serie 'Medium' verkozen tot beste actrice in een drama. Bij de mannen ging de award voor het tweede jaar op rij naar James Spader voor zijn aandeel in 'Boston legal'. Beste acteur in een komedie was Tony Shalhoub voor zijn rol in 'Monk'.

Hoewel sommige series veel nominaties kregen, zijn de Emmy's dit jaar gelijkmatig verdeeld. Er is niet één grote winnaar. De komedie 'Will & Grace' was goed voor vijftien nominaties, maar viel uiteindelijk buiten alle prijzen.

Tijdens de ceremonie werden de slachtoffers van de orkaan Katrina herdacht. Gastvrouw van de show, comédienne Ellen DeGeneres, betuigde hen in een toespraak eer. Alle genodigden was gevraagd een magnolia te dragen, de bloem die symbool staat voor de getroffen staten Louisiana en Mississippi.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen