Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Mötley Crüe scheurt spier tijdens concert

Shownieuws

Vince Neil, de zanger van Mötley Crüe, heeft vrijdag tijdens een optreden in Atlanta een spier in zijn kuit gescheurd. Het concert werd direct afgelast.

Vince Neil, de zanger van rockband Mötley Crüe, heeft vrijdag tijdens een optreden in Atlanta een spier in zijn kuit gescheurd. Verschillende Amerikaanse media meldden zondag dat de zanger zijn been had gebroken, nadat hij tijdens het concert van het podium viel. Op de officiële site van de band laat Neil weten dat het 'slechts' om een spierscheuring gaat.

Volgens een politiewoordvoerder leunde Neil voorover om de microfoon voor het meezingende publiek te houden, waarna hij van het podium afgleed. De rocker werd onmiddellijk overgebracht naar het ziekenhuis. Zaterdag werd hij daaruit ontslagen.

De band laat weten dat Neil geen enkel optreden hoeft te missen: "Een gescheurd spiertje is geen reden om de fans te laten zitten", staat te lezen op de site. Een nieuwe datum voor het concert van vrijdag, dat door het incident al na vijf nummers werd afgelast, wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. "Hij kan gewoon optreden, en kan alleen even niet rondspringen zoals hij gewoonlijk doet", zegt basist Nikki Sixx. "Gelukkig hebben we een paar dagen vrij zodat hij toch een beetje kan herstellen."

Bij het concert van vrijdag raakte ook een concertganger gewond. De man zou van de vierde verdieping van de arena naar beneden zijn gesprongen, in de hoop door het publiek te worden opgevangen. De man moest worden overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Over zijn toestand is niets bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen