Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson werkt hard aan Katrina-lied

Shownieuws

Michael Jackson werkt hard aan een nummer voor de slachtoffers van Katrina. Dat vertelde hij in zijn eerste gesprek met een journalist sinds zijn vrijspraak.

Michael Jackson werkt hard aan een nummer ter herdenking van de slachtoffers van de orkaan Katrina. Het lied moet de overlevenden een hart onder de riem steken. Dat vertelde de superster zaterdag in zijn eerste gesprek met een journalist sinds hij in juni werd vrijgesproken van kindermisbruik. De 'King of Pop' verscheen sindsdien niet meer in het openbaar en gaf geen interviews.

Het gesprek met een journalist van Associated Press was dan ook niet bedoeld om vragen te beantwoorden. Jackson, die zelf opbelde, wilde het persbureau bedanken voor de 'eerlijke manier' waarop het verslag deed van het proces. De zanger verblijft momenteel met zijn kinderen in Bahrein om bij te komen van wat hij omschrijft als 'de meest pijnlijke ervaring uit mijn leven'.

De liefdadigheidssingle gaat 'From the bottom of my heart' heten. "Ik ben er voortdurend mee bezig", vertelt Jackson. De zanger hoopt met het nummer het succes van de hit 'We are the world' uit 1984 te evenaren. Volgens zijn woordvoerder hebben een groot aantal artiesten toegezegd aan het nummer mee te werken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen