Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tygo Gernandt mist zijn haar

Shownieuws

Acteur Tygo Gernandt knipte vier maanden geleden zijn lange haar af voor een rol in een film maar mist het enorm. "Ik voelde me veilig met lang haar."

Acteur Tygo Gernandt knipte vier maanden geleden zijn lange haar af voor een rol in een film, maar mist het enorm. "Ik voelde me veilig met lang haar. Ik kon me er heerlijk achter verschuilen. Nu heb ik zo'n kort koppie. Afschuwelijk. Ik vind het helemaal niks", zegt de 31-jarige acteur in een interview met Flair.

Toch zitten er ook voordelen aan een kort kapsel vindt Gernandt. Hij wordt bijvoorbeeld niet meer geassocieerd met zijn personage uit 'Van god los', een zeer gewelddadige jongen. In het echt is Gernandt naar eigen zeggen niet zo stoer als mensen denken. "Het is misschien lullig om van jezelf te zeggen dat je lief bent, maar het is echt zo."

Gernandt had ruim drie jaar een relatie met actrice Anna Drijver. Kort geleden liep die relatie op de klippen. Hoewel de twee goede vrienden zijn, wil Tygo er niet veel over zeggen. Wel vertelt hij dat hij alleen zijn helmaal niks vindt. " Ik heb er ontzettend veel behoefte aan om 's avonds tegen de vrouw aan te kruipen van wie ik hou. Echt, ik kan niet zonder."

Gernandts nieuwe film 'Het Schnitzelparadijs', waarin hij met gemillimeterd haar te zien is, draait momenteel in de bioscoop. Op 3 oktober gaat het toneelstuk 'Tape' in première waarin hij samen met Cas Jansen te zien is. De opnames van 'Ik omhels je met duizend armen', een film van Willem van de Sande Bakhuyzen, heeft hij net afgerond. Tot slot is Tygo binnenkort bij Talpa te zien in het satirisch programma 'Jada Jada'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen