Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Handen en voeten Johnny Depp vereeuwigd

Shownieuws

De handen en voeten van Johnny Depp zijn vereeuwigt. Vrijdag liet de acteur zijn hand- en voetafdrukken achter op de Hollywood Boulevard in Los Angeles.

De handen en voeten van Johnny Depp zijn vereeuwigd. De acteur uit 'Sjakie en de chocoladefabriek' liet vrijdag zijn hand- en voetafdrukken achter op de Hollywood Boulevard in Los Angeles. "Dit is heel vreemd", zei Depp. "Dat dit overweldigend is, is het understatement van het jaar."

De eer viel samen met de release van Depp's laatste film, de animatie 'Corpse bride', over een jongeman die per ongeluk trouwt met een vermoorde bruid. De film draait sinds vrijdag in een gelimiteerd aantal Amerikaanse bioscopen en is vanaf volgende week in meerder zalen te zien. In Nederland draait 'Corpse bride' vanaf 3 november in de bioscoop.

Voor de animatiefilm werkte Depp voor de vijftiende keer samen met regisseur Tim Burton. Eerder maakten ze samen 'Sjakie en de chocoladefabriek' en 'Edward Scissorhands'. Depp is momenteel bezig met de opnames van 'Pirates of the Caribbean: dead man's chest' en 'Pirates of the Carribean 3'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen