Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Emmy Awards in teken van Katrina

Shownieuws

De jaarlijkse Emmy Awardsshow, die zondag voor de 57e keer plaatsvindt, zal aandacht besteden aan de gevolgen van orkaan Katrina.

De jaarlijkse Emmy Awardsshow, die zondag voor de 57e keer plaatsvindt, wordt een mengeling van ernst en humor. De organisatie van het evenement vindt het belangrijk aandacht te besteden aan de gevolgen van orkaan Katrina. Presentatrice van de Emmy's Ellen DeGeneres woont in New Orleans en houdt een toespraak over de ramp.

De organisatie benadrukt dat de show in de eerste plaats 'leuk' moet zijn, maar dat de ramp niet over het hoofd kan worden gezien. "Mensen kunnen niet zomaar een awardsshow uitzenden en net doen alsof er niets gebeurd is", vindt oud-Emmy presentator en komiek Conan O'Brien. "Het zal de show geen kwaad doen als het af en toe echt ergens over gaat. Misschien is dan eindelijk sprake van een beetje diepgang."

De afgelopen dagen is druk gerepeteerd voor de show die zondagavond live wordt uitgezonden door de Amerikaanse zender CBS. 'Desperate housewives', de satire over huisvrouwen en een van de grootste televisiehits van het afgelopen jaar is genomineerd voor vijftien Emmy's. Daarnaast behoren de comedy 'Will & Grace' en de dramaserie 'Lost' tot de grote kanshebbers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen