Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bad Brya versterkt team 'Shoot'

Shownieuws

Bad Brya wordt de vaste rapper voor het jongerenprogramma 'Shoot' van de regionale zender RTV Noord-Holland. Zij staat in Marokko bovenaan de hitlijsten.

Bad Brya wordt de vaste rapper voor het jongerenprogramma 'Shoot' van de regionale zender RTV Noord-Holland. "In Nederland is Bad Brya nog niet zo bekend, maar in Marokko staat zij bovenaan de hitlijsten", vertelt 'Shoot'-presentator Abdellah Dami aan Novum Nieuws. "Haar nieuwe videoclip 'On my way' gaat zaterdag in het programma in première."

Met een reportage, gemaakt door presentatrice Mirella van Markus, een debat en de première van de nieuwe videoclip staat 'Shoot' deze week helemaal in het teken van Bad Brya. Haar nieuwe single 'On my way' vertelt het levensverhaal en de toekomstvisie van de 21-jarige rapper. "Zij verloor haar ouders op jonge leeftijd en heeft haar drive in haar muziek gevonden", legt de presentator uit.

Bad Brya werd in Amsterdam-Oost geboren als Maryam Merabet. Zes jaar geleden begon ze met het schrijven van teksten. In 2003 won ze de Amsterdamse Best Talent Award. Bad Brya werd verder gevolgd in de NCRV-documentaire 'Respect'.

'Shoot', dat wekelijks door ongeveer honderdduizend kijkers wordt bekeken, bestaat zaterdag precies een jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen