Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bono schrijft nummer voor 'Don't come knocking'

Shownieuws

Bono en The Edge hebben een nummer opgenomen voor de soundtrack van de film 'Don't come knocking'. Ook zangeres Andrea Corr is op het nummer te horen.

Bono en The Edge hebben een nummer geschreven en opgenomen voor de soundtrack van de film 'Don't come knocking'. Ook zangeres Andrea Corr is op het nummer te horen. Dat meldt de website RTE.ie.

De website van U2 meldt dat het nummer in een hotel in Amsterdam is opgenomen. De bandleden hebben het nummer gemaakt tijdens de Europese tournee van U2. De Ierse band stond op 13, 15 en 16 juli in de Amsterdamse Arena.

"Ik kreeg kippenvel toen ik het nummer voor het eerst hoorde en het samen zag met de beelden van mijn film", zegt de 60-jarige regisseur Wenders. "Het lied heeft hartverscheurende teksten en het duet met Bono en Andrea is geweldig."

'Don't come knocking' vertelt het verhaal van voormalige filmheld Howard Spence. Spence heeft een leven van veel drank, drugs en vrouwen achter de rug. Op een dag besluit hij om na dertig jaar zijn moeder weer op te zoeken. Van haar krijgt hij te horen dat hij dertig jaar geleden een kind heeft verwekt. Spence start een zoektocht naar zijn kind.

Sam Shepard, bekend van zijn eerdere samenwerking met Wenders in 'Paris, Texas', speelt de hoofdrol. Ook Marie Saint, bekend van Hitchcocks klassieker 'North by Northwest', speelt een rol in de film. Zij speelt de moeder van Spence. Jessica Lange is in de film te zien als ex-vriendin van de hoofdpersoon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen