Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie in reclamecampagne 'St. John'

Shownieuws

Angelina Jolie is het nieuwe gezicht van het luxe kledingmerk 'St. John'. Topmodel Gisele Bundchen is dit najaar nog te zien in een 'St. John'-reclame.

Angelina Jolie is het nieuwe gezicht van het luxe kledingmerk 'St. John'. "Ik ben een werkende moeder die veel wil bereiken in de wereld. Daarom wil ik dat mijn garderobe uit mooie, sexy en comfortabele kleding bestaat en 'St. John' heeft al die dingen", vertelt de actrice. Topmodel Gisele Bundchen is dit najaar te zien in een 'St. John'-reclame.

De getatoeëerde actrice, die VN-ambassadeur is voor ontwikkelingssamenwerking, werkt ook mee aan de nieuwe campagne die het merk is gestart om arme kinderen te steunen. "Angelina Jolie bezit alle kwaliteiten waar 'St. John' ook voor staat. Ze is sterk, dynamisch en onafhankelijk", laat het Amerikaanse kledingmerk weten.

Jolie wordt in de reclamecampagne, die begin volgend jaar van start gaat, door de bekende fotograaf Mario Testino gefotografeerd. De in Peru geboren fotograaf werkte eerder samen met onder anderen Julia Roberts, Madonna en Cameron Diaz.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen