Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carlo Boszhard kanshebber Kids' Choice Award

Shownieuws

Carlo Boszhard is een van de genomineerden voor een Kids' Choice Award. De 36-jarige presentator maakt kans op de prijs in de categorie 'beste tv-ster'.

Carlo Boszhard is een van de genomineerden voor een Kids' Choice Award. De 36-jarige presentator maakt kans op de prijs in de categorie 'beste tv-ster'. 'Zoop'-actrice Vivienne van den Assem, die het evenement samen met 'Nickelodeon'-presentator Chris Silos presenteert, is maakt eveneens kans op de award. De nominaties zijn vrijdag bekendgemaakt.

'Goede tijden, slechte tijden' gaat in de categorie 'beste tv-programma' de concurrentie aan met 'Hart in actie', 'Hotnews.nl' en 'Zoop'. Voor de titel 'beste film' zijn behalve de Nederlandse kinderfilm 'Zoop in Afrika' de Amerikaanse animatiefilms 'Madagaskar', 'Shrek 2' en 'Spongebob the movie' in de race. De winnaars van de awards worden bepaald door kinderen. Zij kunnen elke week via de website van Nickelodeon op hun favoriet stemmen.

Het is de tweede keer dat kinderzender Nickelodeon de Kids' Choice Awards in Nederland organiseert. Vorig jaar werden de eerste awards uitgereikt in Amsterdam. In Amerika is de show sinds jaren een begrip: sinds 1987 krijgen kinderen de kans op hun favoriete helden te stemmen.

Tijdens het evenement in Nederland treden volgende maand artiesten op als Ali B, Brace en Chipz. De Kids' Choice Awards worden dit jaar op 15 oktober uitgereikt in Ahoy' Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen