Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw McCartney protesteert tegen Jennifer Lopez

Shownieuws

De vrouw van Paul McCartney heeft woensdag geprotesteerd tegen het bedrijf van Jennifer Lopez, omdat het veelvuldig gebruik zou maken van bont.

De vrouw van Paul McCartney heeft woensdag geprotesteerd tegen het bedrijf van Jennifer Lopez, omdat het veelvuldig gebruik zou maken van bont. "Ik wil mensen ervan bewust maken dat in China dieren levend worden gevild om deze kleding te kunnen maken", verklaart Heather McCartney tegenover de Britse omroep BBC.

De vrouw van het voormalig bandlid van 'The Beatles' laat weten door te gaan met haar protest tegen het door zangeres en actrice Lopez opgerichte bedrijf 'Sweetface'. "Ik ga het adres van mevrouw Lopez opzoeken en dan breng ik haar een bezoekje." De 37-jarige Heather vertelt dat jaarlijks miljoenen dieren worden vermoord, doordat mensen als Jennifer Lopez en Diddy bont in hun collectie willen hebben.

Het is niet de eerste keer dat de vrouw van Paul publiekelijk protesteert. Begin deze week werd ze uit een winkel weggestuurd, omdat ze met schokkende beelden van dierenleed het winkelende publiek liet schrikken. In maart riep de 37-jarige Heather de Europese Unie op de handel in katten- en hondenhuiden te verbieden.

De 63-jarige Paul McCartney en zijn Heather, die in 2002 trouwden, hebben samen een 1-jarig dochtertje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen