Kies je favoriete radiostation

Dossiers

REM bij elkaar voor bruiloft medewerker

Shownieuws

De vier leden die de rockband REM hebben opgericht, hebben zaterdag in Amerika op een bruiloft van een van hun medewerkers opgetreden. Dit meldt de BBC.

De vier leden die de rockband REM hebben opgericht, hebben zaterdag in Amerika op een bruiloft van een van hun medewerkers opgetreden. Dit meldt de Britse omroep BBC. Het is de tweede keer dat REM in volledige bezetting optrad sinds het vertrek van drummer Bill Berry in 1997. "Het was echt te gek om achter me te kijken en dan Bill te zien drummen", vertelt basgitarist Mike Mills.

De leden kwamen speciaal voor het feest bij elkaar. De vier speelden zeven nummers op de bruiloft van technicus Dewitt Burton in een bowlinghal. "Niemand wist of het zou gebeuren. Ik weet niet eens of ze wel tijd hebben gehad te oefenen", vertelt de eigenaar van de bowlinghal.

Leadzanger Michael Stipe bracht een toost uit op het echtpaar en moedigde de driehonderd genodigden uit hun verzoekjes bekend te maken. "Het mooiste van het optreden is dat het zo eenvoudig was. Het was een warme zaterdagnacht en ze gebruikten drie oude discoballen voor de verlichting", zegt de eigenaar van de hal.

REM zong tijdens de bruiloft onder meer de nummers 'The one I love', 'Radio free Europe' em 'Don't go back to Rockville'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen