Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Monique Rosier in 'ONM'

Shownieuws

Monique Rosier, die de rol van Pien speelde in de serie 'Zeg 'ns AAA', is vanaf 18 oktober in de soap 'ONM' te zien.

Monique Rosier, die de rol van Pien speelde in de serie 'Zeg 'ns AAA', is vanaf volgende week dinsdag in de soap 'ONM' te zien. "De rol van Anne-Marie de Graaf, een vrouw van 45 jaar met drie kinderen, past goed bij mij", vertelt Rosier aan Novum Nieuws. "Zij is ook sociaal voelend en een moderne vrouw."

De actrice vergelijkt spelen in de soap met een ritje in de snelle trein TGV. "De soap wordt iedere dag uitgezonden, dus de opnamen gaan in een razend tempo. Ik heb respect voor het fenomeen en respect voor de jonge acteurs die het allemaal zo snel oppikken", zegt Rosier. "Ik heb nu zes weken opnamen erop zitten en het is ontzettend leerzaam."

Rosier werd bekend door haar rol in 'Zeg 'ns AAA' van 1982 tot en met 1986. "Ik word nog dagelijks herkend op straat", vertelt de actrice. "Maar ONM doe ik niet om bekend te worden. Het meest aantrekkelijke van deze rol is het werk zelf en ik heb het minste behoefte aan bekendheid."

De actrice heeft na haar rol in de serie over het wel en wee van een doktersfamilie achter de schermen gewerkt bij de televisie. Ook heeft zij een passie voor autoracen en heeft ze gewerkt als autojournaliste bij een maandblad. Daarnaast was zij te zien op televisie als presentatrice van het SBS 6-programma 'De 6de versnelling'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen