Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Newton-John hoopt op weerzien met vriend

Shownieuws

Olivia Newton-John heeft nog steeds hoop dat haar vriend Patrick Kim McDermott wordt gevonden. Hij verdween op mysterieuze wijze.

Olivia Newton-John heeft nog steeds goede hoop dat haar vriend Patrick Kim McDermott wordt gevonden. Hij verdween in juni spoorloos na een vistripje voor de Amerikaanse kust. "Ik houd heel erg veel van hem. Deze situatie is heel erg moeilijk voor de familie", zegt de actrice, die sinds negen jaar een relatie heeft met de man. "Hij heeft een jonge zoon en we hopen dat hij terugkomt."

De 48-jarige McDermott, vader van een zoon van 13, verdween eind juni tijdens een nachtelijk vistripje. Zijn portemonnee en andere bezittingen zijn teruggevonden op de boot, waarmee hij weg was. De Amerikaanse autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar zijn verdwijning. Zij sluiten niet uit dat de man is vermoord of dat zijn dood in scène is gezet.

Newton-John wil niet te veel uitweiden over speculaties die met de verdwijning van McDermott hebben te maken. "Het is een mysterie dat nog door de politie wordt onderzocht. Ik wil dit met niemand delen, behalve met zijn familie. We hebben er daarom voor gekozen hierover met niemand te praten."

De vriend van de Australische zangeres stond in april tegenover zijn ex-vrouw in de rechtbank. Hij zou sinds hun scheiding in 1994 hebben verzuimd alimentatie te betalen voor zijn zoon. Maandelijks moest hij ruim 650 euro afdragen aan zijn ex-vrouw. De rechter bepaalde dat hij alle achterstallige betalingen moet voldoen.

De 57-jarige Newton-John is onder meer bekend van haar rol in de filmmusical 'Grease', waarin ze de tegenspeelster is van John Travolta. Liedjes als 'You're the one that I want' en 'Summer nights' werden wereldwijd top-tienhits. De zangeres bracht vorige maand haar nieuwe album uit, 'Stronger than before'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen