Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slecht weer verstoort plannen Martha Stewart

Shownieuws

De Amerikaanse lifestylegoeroe en presentatrice Martha Stewart heeft door slecht weer alsnog niet een traditioneel pompoenfestival in Canada kunnen bijwonen.

De Amerikaanse lifestylegoeroe en presentatrice Martha Stewart heeft door slecht weer alsnog niet een traditioneel pompoenfestival in Canada kunnen bijwonen. Door het slechte weer strandde ze op een Amerikaans vliegveld. Voor haar televisieprogramma 'Martha' zou de presentatrice een item maken over het festival.

De voormalige gedetineerde Stewart kreeg donderdag toestemming om naar het land te reizen. Ex-gevangenen moeten van de Canadese staat een visum aanvragen om het land binnen te komen. Aanvankelijk weigerden de Canades autoriteiten Stewart een visum te verstrekken.

De 64-jarige presentatrice was van plan mee te doen aan een jaarlijkse pompoenrace bij het Pesaquid Meer, dicht bij het plaatsje Nova Scotia. De inwoners van het Canadese dorp waren teleurgesteld dat de presentatrice niet bij het festival aanwezig kon zijn. Zij riepen de stijlicoon op volgend jaar met de race mee te doen.

Stewart heeft een gevangenisstraf van vijf maanden en een huisarrest van bijna een half jaar achter de rug. Ze werd door een Amerikaanse rechter veroordeeld, nadat zij schuldig was bevonden aan het met voorkennis handelen in aandelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen