Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva stapt uit meidengroep Raffish

Shownieuws

Eva houdt haar carrière als zangeres van de meidengroep Raffish voor gezien. De 20-jarige Eva heeft er lang over nagedacht. Ze gaat haar eigen project opzetten

Eva houdt haar carrière als zangeres van de meidengroep Raffish voor gezien. Op haar fansite schrijft de 20-jarige Eva er lang over te hebben nagedacht, maar de knoop te hebben doorgehakt. "Ik heb besloten Raffish te verlaten, omdat ik graag mijn eigen project op wil zetten met zelf geschreven nummers", schrijft de zangeres. "Daar gaat zoveel tijd in zitten en het is niet te combineren met Raffish."

Volgens Eva gaat de meidengroep niet uit elkaar en is er ook geen ruzie. "Ik heb mijn vertrek eerst besproken met de meiden en die hadden er begrip voor", legt Eva uit. Het laatste optreden van Eva is woensdag in Ahoy' Rotterdam. Esri, Sharon, Eva, Nora en Lianne staan deze avond in het voorprogramma van The Backstreet Boys.

Eva schrijft Raffish voor altijd bij zich te dragen. "Ik heb een te gek jaar achter de rug en veel meegemaakt", schrijft ze. "En ik heb veel mooie herinneringen die ik nooit meer zal vergeten."

De meidengroep werd een jaar geleden geformeerd in het tv-programma 'Popstars: the rivals'. De meidengroep Raffish werd tweede. Boyband Men2B ging er met de hoofdprijs vandoor, door van niets op de eerste plek binnen te komen van de Mega Top 100 met de single 'Bigger than that'.

Raffish wisselde de week erna met de boys door de eerste plek over te nemen met de single 'Plaything'. De opvolger 'Thursday's child' werd geen succes. Momenteel staat Raffish in de hitparade met het nummer 'Let go', een duet met urban-zanger Gio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen