Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ciara leidt nominatielijst Vibe Awards

Shownieuws

De Amerikaanse Ciara voert dit jaar met vijf nominaties de nominatielijst aan van de Vibe Awards. Ze maakt onder meer kans op de titel 'artiest van het jaar'.

De Amerikaanse zangeres Ciara voert dit jaar met vijf nominaties de nominatielijst aan van de Vibe Awards. De r&b-zangeres maakt volgende maand tijdens de Amerikaanse hiphop- & r&b-show onder meer kans op de prijs 'artiest van het jaar'.

Kanye West, Mariah Carey en 50 Cent zijn eveneens genomineerd voor de titel 'artiest van het jaar'. Zij maken ieder kans op vier awards. De albums van Kanye West, The Game en Lil' Kim zijn kanshebbers voor de prijs 'beste album van het jaar'.

Lil' Kim kan dit jaar niet bij de uitreiking aanwezig zijn. Zij werd in juli tot een jaar en een dag gevangenisstraf veroordeeld, omdat zij onder ede zou hebben gelogen over een schietpartij.

De organisatie hoopt dat de uitreiking dit jaar rustiger verloopt dan vorig jaar. De vorige show werd overschaduwd door een steekpartij van rapper Young Buck. Hij zou een man hebben neergestoken die rapper Dr. Dre aanviel.

De uitreiking van de awards wordt op 12 november in Los Angeles opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen