Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Portia de Rossi wil trouwen met Ellen DeGeneres

Shownieuws

Portia de Rossi wil graag trouwen met haar vriendin, actrice Ellen DeGeneres. "Het lijkt me heerlijk om te trouwen, maar ik wil wel gevraagd worden."

Portia de Rossi wil trouwen met Ellen DeGeneres

Actrice Portia de Rossi wil trouwen met haar vriendin, comédienne en actrice Ellen DeGeneres. Tegen de site contactmusic vertelde de actrice dat zij niet kan wachten tot het in Amerika voor een lesbisch koppel mogelijk is om te trouwen. "Het lijkt me heerlijk om te trouwen", aldus Portia. "Maar ik wil wel gevraagd worden door Ellen."

Portia laat weten een huwelijk 'prachtig' te vinden. "Ik ben heel erg romantisch. Dat ben ik altijd al geweest", vertelt zij enthousiast. De Rossi is naar eigen zeggen gelukkiger dan zij ooit had kunnen denken. "Ellen is geweldig. Het is fantastisch om met haar hand in hand als stel over de rode loper te lopen."

De 32-jarige De Rossi werd geboren in Australië als Amanda Lee Rogers. Op 15-jarige leeftijd nam zij de artiestennaam Portia de Rossi aan, naar een karakter van toneelschrijver William Shakespeare. Na enkele kleine rolletjes brak ze in 1997 door met een rol in de film 'Scream 2'. Een jaar later kreeg ze de rol van advocate Nelle in de tv-serie 'Ally McBeal'.

In 2003 werd bekend dat Portia al twee jaar een relatie had met Francesca Gregorini, de stiefdochter van Beatles-drummer Ringo Star. Eind vorig jaar liep deze relatie stuk, en ontmoette Portia haar huidige vriendin Ellen DeGeneres.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen