Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Keyl 'dol' op televisie maken

Shownieuws

Catherine Keyl is naar eigen zeggen helemaal gek op haar werk. "Televisie maken is zo ontzettend leuk." Keyl gaat het programma 'Max & Catherine' presenteren.

Catherine Keyl is naar eigen zeggen helemaal gek op haar werk. "Televisie maken is zo ontzettend leuk. En nu ben ik weer een nieuwe uitdaging aangegaan door een dagelijks programma op televisie te presenteren", zegt Keyl tegen weekblad Margriet. De presentatrice gaat het dagelijkse programma 'Max & Catherine' op de ouderenomroep Max presenteren.

In 'Max & Catherine' ontmoet de presentatrice gasten die hun 'sporen in het leven ruimschoots verdiend' hebben. Daarnaast heeft het programma diverse inspirerende en humoristische vaste rubrieken. Het leven van vijftigplussers, de doelgroep van Max, staat in het praatprogramma centraal.

In de jaren '90 werd de presentatrice bekend als presentatrice van de '5 Uur show' en het dagelijkse praatprogramma 'Catherine' op RTL4. De presentatrice heeft ook haar andere kant laten zien met de presentatie van het EO-televisieprogramma 'Catherine zoekt god'. Haar nieuwe programma is vanaf 19 september vier dagen per week op de televisie te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen