Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tygo Gernandt is een bezige bij

Shownieuws

Acteur Tygo Gernandt krijgt naar eigen zeggen continu de impuls om wat te doen. "Ik kan niet stilzitten. Ik ben gewoon verschrikkelijk ADHD."

Acteur Tygo Gernandt krijgt naar eigen zeggen continu de impuls om wat te doen. "Ik kan niet stilzitten. Ik ben gewoon verschrikkelijk ADHD", vertelt de onrustige acteur tegen tijdschrift NL20. Gernandt is te zien in de nieuwe Nederlandse komediefilm 'Het schnitzelparadijs', die momenteel in de Nederlandse bioscopen draait.

Nadat de Nederlandse acteur een Gouden kalf had gewonnen voor zijn rol in 'Van god los', was hij daarna bijna een jaar werkloos. "Opeens ben je de nummer-één acteur van Nederland en denkt iedereen dat je omkomt van het werk, dus dan bellen ze je niet meer." De acteur heeft nu verschillende projecten lopen en is druk bezig met de opnamen van de film 'Ik omhels je met duizend armen'.

'Het schnitzelparadijs' vertelt het verhaal van de jonge Marokkaanse Nordip, gespeeld door Mounir Valentijn, die in een multicultureel restaurant gaat werken en daar zijn grote liefde Agnes, Bracha van Doesburgh, vindt. Gernandt vertolkt een bijrol in de Nederlandse komedie. De 31-jarige acteur speelt de rol van een eenzame Servische jongen die slager is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen