Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Osment blij met zorgvuldig gekozen filmrol

Shownieuws

Haley Joel Osment is blij met zijn nieuwe rol in de film 'Home of the giants'. In de film speelt de 17-jarige acteur de middelbare scholier Matt Gar.

Haley Joel Osment is blij met zijn nieuwe rol in de film 'Home of the giants'. In de film speelt hij de middelbare scholier Matt Gar, die de wedstrijden van het basketbalteam op zijn school verslaat. "Deze rol is prefect voor mijn leeftijd", zegt de 17-jarige Osment. De acteur werd bekend met zijn rol in 'The sixth sense' uit 1999.

Osment kiest inmiddels zorgvuldig zijn filmrollen uit. "Het is belangrijk om rollen te vinden waarin de karakters nog groeien. Matt Gar is een van de karakters die perfect in deze periode van mijn carrière past." Osment speelde eerder in films als 'Artificial intelligence: AI' en 'Pay it forward'.

In de nieuwe dramafilm lijkt de beste vriend van Matt, die in het basketbalteam speelt, zijn kansen op een basketbalbeurs te verspelen wanneer hij in illegale praktijken verzeild raakt. De film gaat volgend jaar in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen