Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nada van Nie maakt eigen tv-programma

Shownieuws

Het leven van presentatrice Nada van Nie draait niet meer om haar man Bryan Roy. Van Nie heeft het druk gehad met de ontwikkeling van een eigen tv-programma.

Het leven van presentatrice Nada van Nie draait niet meer om haar man en voetballer Bryan Roy. Van Nie presenteert niet alleen Shownieuws, maar heeft het ook druk gehad met de ontwikkeling van een eigen televisieprogramma. "In tegenstelling tot wat velen denken, moeten Bryan en ik gewoon werken voor onze centjes", vertelt Van Nie aan TV Weekeinde.

Het televisieprogramma 'Bal en de liefde' gaat over voetbaltransfers. "Het wordt een programma over de gevolgen van de transfers van toen en nu. Die werelden wil ik laten zien." De presentatrice kan er niet veel over zeggen, maar zij heeft het programma inmiddels verkocht. Eerder vertelde zij aan Novum Nieuws dat het programma voor RTL 4 bedoeld is. De eerste aflevering verschijnt in november.

De 38-jarige prsentatrice is getrouwd met ex-international Bryan Roy en heeft al aardig wat gedaan in medialand. In 2004 presenteerde Van Nie het programma 'Voetbalvrouwen' bij SBS6 en mocht zij allerlei mensen op hun kleding afkraken bij 'De Modepolitie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen