Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jay-Z start met nieuw raplabel

Shownieuws

Rapper Jay-Z start volgend jaar een nieuwe raplabel, meldt Billboard. De rapper, die in het echt Shawn Carter heet, is al directeur van het Def Jam label.

Rapper en producer Jay-Z start volgend jaar een nieuwe raplabel, meldt Billboard. De rapper, die in het echt Shawn Carter heet, is al directeur van het Def Jam label. Jay-Z is momenteel in onderhandeling met de hiphopband 'The roots', die mogelijk de eerste artiesten onder zijn nieuwe raplabel zullen zijn. De rapper hoopt de band binnenkort binnen te slepen. Toen rapper Kanye West zich ongelukkig over de Amerikaanse president had uitgelaten, stond

Jay-Z volledig achter West. De rapper werd tijdens een benefietavond voor de slachtoffers van de orkaan Katrina op de Amerikaanse televisie gecensureerd toen hij zei dat George Bush niets geeft om zwarte mensen. "Ik steun Kanye voor de volle honderd procent. Dit is Amerika. Iedereen moet zijn mening kunnen uiten."

Op de hoogtepunt van zijn carrière heeft de 35-jarige rapper vorig jaar besloten om uit de schijnwerpers te stappen. De rapper, die momenteel een relatie heeft met Beyoncé Knowles, wilde ook de andere facetten in de muziekindustrie ontdekken. Als directeur van het raplabel is Jay-Z verantwoordelijk voor alle artiesten en managers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen