Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barbie en Ken in 'Linda & Beau op zondag'

Shownieuws

In het praatprogramma 'Linda & Beau op zondag' kruipt het presentatieduo Linda de Mol en Beau van Erven Dorens elke zondagavond in de huid van 'Barbie & Ken'.

In het nieuwe praatprogramma 'Linda & Beau op zondag' kruipt het presentatieduo Linda de Mol en Beau van Erven Dorens elke zondagavond in de huid van 'Barbie & Ken'. In deze rubriek nemen de presentatoren op satirische wijze het nieuws door als 'Barbie & Ken'. De Mol vindt dit onderdeel het leukst van het nieuwe programma. "Het is een satirische bijdrage van Beau en mijzelf, wat ik heel erg eng vindt want ik ben geen comediant."

Het nieuws van de afgelopen week staat centraal in de zondagavondshow 'Linda & Beau op zondag'. Volgens De Mol en Van Erven Dorens is het programma 'nieuw' en 'anders', omdat zij een andere draai aan het nieuws geven en hun persoonlijke mening flink op het onderwerp los laten. Volgens de 34-jarige presentator maken Linda en hij het verschil. "Ik beweer echt niet dat wij beter interviewen dan anderen of betere gasten hebben, maar wij zijn samen wel een stel apart, vermoed ik."

Volgens de 41-jarige presentatrice kan het publiek van haar ongezouten mening schrikken. "Wij gaan ver in onze meningen, ook als die niet politiek correct is. En dan zal ik er ook aan moeten wennen als dat betekent dat ik een lading kritiek over mij heen krijg." De Mol denkt dat haar mannelijke collega het makkelijker zal hebben. "Beau is meer gewend, hij doet dit al sinds hij op televisie is. Volgens mij wordt dat van mannen ook makkelijker geaccepteerd."

'Linda & Beau op zondag' wordt uitgezonden vanuit club Panama in Amsterdam. De show heeft een open karakter, waarin nieuws en actualiteiten zowel op een serieuze als op een humoristische manier wordt behandeld. De mening van het publiek speelt ook een grote rol in het programma. Maurice de Hond peilt doorlopend de meningen van Nederlanders over uiteenlopende onderwerpen via een panel van duizend mensen.

Het programma 'Linda & Beau op zondag' is vanaf aanstaande zondag elke week op Talpa te volgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen