Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marcel Hensema is Koos in 'Wild romance'

Shownieuws

Marcel Hensema speelt Koos, de manager van Herman Brood, in 'Wild romance'. De film is het verhaal over de muziek en het leven van de rock-'n-roller.

Marcel Hensema speelt Koos, de manager van Herman Brood, in 'Wild romance'. De film is het verhaal over de muziek en het leven van de rock-'n-roller. Hensema is bekend van rollen in films als 'Simon', '06/05', en 'De grot'. Eerder werd bekend dat Daniël Boissevain de rol van Brood vertolkt.

Regisseur Jean van de Velde ('All stars', 'Lek') is enthousiast over Hensema. "Naast het feit dat Hensema als beste uit de auditie kwam, speelde ook mee dat hij net als Koos geboren en getogen is in de provincie Groningen en uiteindelijk naar Amsterdam is vertrokken. Mede hierdoor kan hij zich goed verplaatsen in de rol van de manager van Herman Brood."

'Wilde romance' beslaat de eerste vijf jaar van de carrière van 'rock-'n-roll-junkie' Herman Brood. De film komt volgend jaar november uit in de Nederlandse bioscopen, vijf jaar na het overlijden van Brood en de maand waarin de zanger 60 jaar zou zijn geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen