Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe single Jamie Cullum 'minder opgepoetst'

Shownieuws

De nieuwe single van Jamie Cullum, 'Get your way', is een introductie op de 'minder opgepoetste' stijl van de zanger/pianist. De single komt 19 september uit.

De nieuwe single van Jamie Cullum, 'Get your way', is een introductie op de nieuwe 'minder opgepoetste' stijl van de zanger/pianist. "Dit nummer is een geweldige brug tussen wat ik heb gedaan in het verleden en de nieuwe muziek die ik maak", vertelt de 26-jarige Brit aan Novum Nieuws. 'Get your way' is vanaf 19 september verkrijgbaar.

De single gaat over de relatie tussen vriend en vriendin, legt Cullum uit. "Zij is vol zelfvertrouwen en krijgt altijd haar zin. Dan op een avond ga je uit met je vriendin en je zegt: 'Wat vind je ervan als we vanavond doen wat ik wil?' Je kunt er in lezen dat het om seks gaat, om het kiezen van een restaurant of om nog meer seks. Maar het nummer brengt duidelijk de zwakte van een man ten opzichte van een mooie vrouw naar voren."

De single is een samenwerking tussen Cullum en hip-hop producent, deejay en Gorillaz-bandlid Dan 'the Automator' Nakamura. "Het is niet dat ik me buitensporig wilde gedragen en anders wilde zijn, maar ik vind het werk dat hij doet geweldig. Ik vind het geweldig wat hij doet op de Handsome Boy-albums en met David Albarn (Gorillaz, red.), dus ben ik naar San Fransisco gegaan om met hem samen te werken."

'Get your way' is de eerste single van het nieuwe album van Cullum, 'Catching tales'. Het album ligt op 26 september in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen