Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jasmine Sendar is zwanger

Shownieuws

Jasmine Sendar is tien weken zwanger. De bevruchting heeft volgens de actrice uit 'ONM' plaatsgevonden in haar huwelijksnacht. Ze trouwde op 15 juli.

Jasmine Sendar is tien weken zwanger. De bevruchting heeft volgens de actrice uit 'ONM' plaatsgevonden in haar huwelijksnacht. De 27-jarige Sendar trouwde op 15 juli met sportschoolmanager Rutger Fahrner. Tijdens de laatste week van hun huwelijksreis op Bali ontdekte de actrice zwanger te zijn. Sendar is volgend jaar maart uitgerekend.

Jasmine heeft het 'behoorlijk benauwd' gehad of alles wel goed was met de vrucht, schrijft ze vrijdag op haar website. "Twee dagen na de bruiloft hadden we inentingen gekregen voor onze reis naar Bali. De mevrouw bij de GG & GD had geadviseerd te wachten met zwanger worden", legt zij uit in een interview met De Telegraaf. Als Jasmine gestoken zou worden door een 'vervelende mug', was de kans op een miskraam volgens de gezondheidsdienst tachtig procent. "Nadat ik vanmorgen heb gehoord dat het er allemaal goed uitziet, durf ik volop van mijn zwangerschap te genieten", verklaart Sendar.

De hormonen gieren volgens de actrice momenteel door haar lichaam. In de krant vertelt ze vaak moe te zijn en vooral haar echtgenoot voortdurend te missen.

De actrice brak in 1999 door met haar rol in de soapserie 'Goudkust'. Sinds 2001 speelt ze de rol van Kyra Isarin in de soap 'ONM'. In 2002 speelde ze in de film 'Volle maan' de rol van Natasja. Verder is zij wekelijks bij Veronica te zien als jurylid in het programma 'Veronica's lekkerste'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen