Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ali B en Dirk Kuyt kanshebbers Kids' Choice Awards

Shownieuws

Ali B en Dirk Kuyt zijn twee van de genomineerden voor de 'Kids Choice Awards' van Nickelodeon. De prijsuitreiking vindt 15 oktober plaats in Ahoy' Rotterdam.

Ali B en Dirk Kuyt zijn twee van de genomineerden voor de 'Kids Choice Awards' van Nickelodeon. De prijsuitreiking vindt op 15 oktober plaats in Ahoy' Rotterdam. De winnaars van de 'Kids' Choice Awards' zijn genomineerd en worden gekozen door kinderen. De presentatie van de 'Kids' Choice Awards' is in handen van Nickelodeon-presentatoren Chris Silos en Vivienne van Assem.

Tijdens de show komen verschillende artiesten langs om de kids in het publiek te vermaken. Behalve Ali B gaat het onder meer om Brace, Yes-R, Jan Smit, Kus en Lange Frans en Baas B. Het hoogtepunt van de uitreiking is de zogenoemde 'Slime', waarbij de sterren worden overgoten met liters slijm.

Voor de prijs van 'Beste sport(st)er' zijn genomineerd Anky van Grunsven, Dirk Kuyt, Rafael van der Vaart en Kim Clijsters. In de categorie 'Beste popgroep' maken 'Bad candy', 'Black eyed peas', 'Chipz' en 'Kus' kans op een prijs. Voor de prijs voor 'Beste zanger(es)' zijn Ali B, EliZe, Hilary Duff en Natasha Bedingfield in de race. In de loop van deze maand worden de genomineerden in andere categorieën bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen