Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja 'niet blij' met bekendmaking van Big Brother

Shownieuws

De zwangere Big Brother-bewoonster Tanja is 'niet blij' dat Big Brother donderdagavond het geslacht van haar ongeboren baby op televisie heeft bekendgemaakt.

De zwangere Big Brother-bewoonster Tanja is 'niet blij' dat Big Brother donderdagavond het geslacht van haar ongeboren baby op televisie heeft bekendgemaakt. Nadat een deskundige aan de bewoners en de kijkers uitleg gaf over een getoonde echo van de baby, werd bekendgemaakt dat Tanja bevalt van een dochter. Tanja overweegt nu om op te stappen, meldt de site van Big Brother.

De 27-jarige Tanja werd donderdagavond tijdens de tweede live-uitzending van het programma gevraagd of zij wilde weten wat het geslacht van haar ongeboren baby is. Tanja wilde het niet weten, maar Big Brother meldde het wel aan de kijkers.

Inmiddels is ook Tanja op de hoogte dat zij een meisje krijgt. "Ik heb aan Big Brother gevraagd of het een jongetje of een meisje is. Ik wilde het gewoon zelf ook weten. Ik vind het heel naar dat ik het nu weet", vertelt Tanja in de uitzendingen via internet. De zwangere bewoonster heeft al een naam in gedachten voor de eerste Big Brother-baby: Lorena Savannah.

Ruim zevenhonderdduizend kijkers keken donderdag naar de bekendmaking van het geslacht van Tanja's baby en de eerste nominatieronde. De bewoners Menno, Lieske, Ralph, Linda en Rikkert werden genomineerd en lopen het risico het huis te moeten verlaten. Lieske blijft buiten schot, want zij kreeg van Big Brother een wildcard. Donderdag wordt bekend welke bewoner als eerste moet vertrekken uit het Big Brother-huis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen