Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Redford, Freeman en J-Lo samen in film

Shownieuws

Robert Redford, Morgan Freeman en Jennifer Lopez spelen de hoofdrollen in 'An unfinished life', de nieuwste film van regisseur Lasse Hällstrom.

Robert Redford, Morgan Freeman en Jennifer Lopez spelen de hoofdrollen in 'An unfinished life', de nieuwste film van regisseur Lasse Hällstrom. De dramafilm gaat over het leven van twee oude mannen op een ranch dat geheel op z'n kop komt te staan door de komst van een vrouw.

Volgens Redford is de film heel anders dan andere films die momenteel in de bioscoop te zien zijn. "Tegenwoordig zitten alle films vol met high-techsnufjes en allerlei andere techniek. Het publiek is dat beu en is op zoek naar nieuwe dingen. 'An unfinished life' kan dat de kijkers geven" vertelt de 68-jarige acteur aan Reuters. Ook is hij enthousiast over zijn tegenspeelster, Latin-diva Jennifer Lopez. "Ze is een getalenteerd persoon."

Lasse Hällstrom maakte eerder films als 'Chocolate' en 'The cider house rules'.'An unfinished life' is eind dit jaar te zien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen