Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ronan Keating voor derde keer vader

Shownieuws

Ronan Keating is woensdagavond vader geworden van een meisje, genaamd Ali. De baby weegt ruim zeven pond en drie ons. Ali is de zus van Jack (6) en Marie (4).

De Ierse zanger Ronan Keating is woensdagavond voor de derde keer vader geworden. De jongste telg in de familie van de zanger is het meisje Ali. De baby woog bij de geboorte ruim zeven pond en drie ons. De zanger laat op zijn website weten dat zijn vrouw Yvonne en hij 'erg blij' zijn met de kleine. Moeder en dochter maken het goed.

De 28-jarige zanger was aanwezig bij de bevalling in een ziekenhuis in de Ierse hoofdstad Dublin. Keating kreeg tien dagen geleden, tijdens een golftoernooi in Wales, te horen dat de weeën waren begonnen, maar dat bleek vals alarm.

Ali is het zusje van de 6-jarige Jack en Marie van 4 jaar. Het is niet uitgesloten dat het gezin nog eens wordt uitgebreid. In een recent interview liet de oud-Boyzone-zanger weten te willen stoppen na twee kinderen. Nu de derde er is, behoort een vierde kind volgens de zanger tot de mogelijkheden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen