Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jitse dankt platencontract aan film 'Joyride'

Shownieuws

Jitse Goeijers dankt haar platencontract aan de film 'Joyride'. Jitse mocht een liedje inzingen van haar vader Jeroen Goeijers, die het geluid doet van de film.

De 16-jarige zangeres Jitse Goeijers dankt haar verse platencontract aan de film 'Joyride'. Van haar vader Jeroen Goeijers, die de geluidsmixage doet voor de Nederlandse speelfilm, mocht ze een liedje inzingen. Dit nummer viel in de smaak bij regisseur Frank Herrebout van 'Joyride'. Na een optreden van Jitse voor drieduizend man, tijdens de openluchtpremière op 4 september, werd ze benaderd door een grote platenmaatschappij.

"We waren enorm onder de indruk van haar talent en van haar lef om zomaar, voor het eerste optredend voor zo'n drieduizend mensen, zo'n performance neer te zetten", verklaart woordvoerder Maarten van Droffelaar van haar platenlabel Princess Records. "Bovendien is de song 'Joyride' een echte oorwurm, die er niet meer uit wil." Voor Jitse is een droom uitgekomen. "Ik zing al mijn hele leven, maar nu ineens komt alles tegelijk."

De film 'Joyride' werd in juni en juli vorig jaar opgenomen in Frankrijk, België en Nederland. De film gaat over de vriendinnen Joy (Peggy Vrijens), Roos (Dorien Haan) en Chantal (Georgina Verbaan), die naar een talentenjacht voor supermodellen in Nice willen. Om in Zuid-Frankrijk te komen, stelen ze een oude cabriolet. Onderweg blijkt dat Joy een bewusteloze student in de achterbak heeft weten te krijgen. Roos en Chantal weten niet wat Joy met deze Tim (Tygo Gernandt) van plan is.

De speelfilm van producent Leo van Maaren draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen