Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robert Long herstelt volledig van hartinfarct'

Shownieuws

Robert Long herstelt waarschijnlijk volledig van het hartinfarct dat hem donderdag heeft getroffen. Dat heeft een medewerker van zijn impresariaat gezegd.

Robert Long herstelt waarschijnlijk volledig van het hartinfarct dat hem donderdag heeft getroffen. Dat heeft een medewerker van zijn impresariaat donderdag gezegd. Naar omstandigheden gaat het 'redelijk' met de 61-jarige zanger.

Robert Long werd in de nacht van woensdag op donderdag getroffen door het hartinfarct toen hij in het Noord-Hollandse Kortenhoef bezig was met de repetities voor zijn nieuwe theatershow ''n Duivels genoegen'. Hij werd daarop overgebracht naar het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam, waar hij op intensive care is gedotterd. "Voorlopig ligt hij een week ter observatie in het AMC", zegt de medewerker van het impresariaat. "Daarna wordt verder gekeken wat er gaat gebeuren."

Omdat verwacht wordt dat het herstel van Long ongeveer drie maanden in beslag neemt, worden ongeveer dertig geplande optredens tot in elk geval januari uitgesteld. "De band gaat verder met de repetities en neemt die op cd op. Op die manier kan Robert er tijdens zijn herstelperiode mee verder."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen