Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna komt met herfstcollectie kindermode

Shownieuws

De herfstcollectie van de kindermode van Madonna is binnenkort verkrijgbaar. De collectie 'The English Roses Collection' is gebaseerd op haar kinderboeken.

De herfstcollectie van de kindermode van Madonna is binnenkort verkrijgbaar. De collectie 'The English Roses Collection' is gebaseerd op de kinderboeken van de zangeres. De kleding wordt verkocht via kinderkledingzaken in New York en Los Angeles en via internet. Aan de bestaande collectie worden dit najaar nieuwe kinderkleding, juwelen en een juwelendoosje toegevoegd.

De collectie werd vorig jaar herfst door de 47-jarige Madonna gelanceerd. Behalve uit kinderkleding bestaat de collectie inmiddels uit regenkleding, poppen, thee en theesetjes, warme chocolademelk, armbanden, kettinkjes en kalenders.

Volgens kledingontwerper 'Lipstik' borduurt de kledinglijn voort op de eerste collectie. De kledingmotieven zijn opnieuw gebaseerd op de karakters en tekeningen uit de boeken van Madonna. Volgens de ontwerper is de fluwelen jas, waarop met de hand geborduurde bloemen staan en die is afgewerkt met juwelen bloemetjesknopen, het kopstuk uit de collectie.

"We zijn ontzettend blij en opgewonden over de nieuwe herfstcollectie", laat Madonna in een verklaring weten. "Ik denk dat de kinderen er echt dol op zijn. We hopen dan ook dat dit opnieuw een succesvol seizoen wordt voor The English Roses Collection."

Madonna, die eerder een serie van vijf kinderboeken schreef, werkt momenteel aan een nieuwe serie kinderboeken, 'The English Roses'. De boeken werden in meer dan honderd landen uitgebracht. Ze behaalden in New York de eerste plaats op de lijst van best verkochte boeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen