Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim gevraagd door dansscholen

Shownieuws

Door het succes van het programma 'Dancing with the stars' worden Jim en zijn danspartner gevraagd op te treden op dansscholen.

Door het kijkcijfersucces van het tv-programma 'Dancing with the stars' worden Jim en zijn danspartner Julie Fryer gevraagd te komen optreden op dansscholen. "Ik wist niet dat dit programma zoveel impact had op de danswereld. Wie had gedacht dat ik geboekt zou worden omdat ik 'zo goed kan dansen'", schrijft hij op zijn website.

Het televisieprogramma met het presentatieduo Ron Brandsteder en Sylvana Simons startte drie weken geleden bij RTL 4 en trekt gemiddeld per uitzending 1,3 miljoen kijkers. Jim en Julie werden zaterdag in de derde show door de jury bekroond met het hoogste aantal punten voor hun uitvoering van de jive.

Intussen is het tweetal druk aan het oefenen op de 'slow foxtrot' voor de vierde show, die zaterdag rechtstreeks wordt uitgezonden. "We hebben nu maar vijf dagen om de dans te oefenen, omdat we zaterdag pas wisten wat voor dans we gingen doen", legt de ex-Idols-zanger uit. "Maar met Julie als choreografe maak ik me natuurlijk totaal niet druk."

De 18-jarige zanger was niet meteen enthousiast toen hij werd benaderd voor deelname aan het tv-programma. Hij heeft er 'even' over moeten nadenken, want hij zag zichzelf niet live op televisie stijldansen. Na drie uitzendingen kan hij er volgens eigen zeggen alleen nog maar positief over denken. "Ik kan niet uitleggen hoe het voelt om op die dansvloer te staan als 'leek' die opeens een sprong heeft gemaakt naar een hoog niveau in het stijldansen", vertelt hij. "Alle reacties zijn ook zo leuk, voor het eerst hoor ik ook bijna geen negatieve reacties."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen