Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Freeman verzamelt recepten voor goed doel

Shownieuws

Tom Hanks, Hilary Swanks en Michael Douglas leveren een recept in voor het kookboek van acteur Morgan Freeman. De opbrengsten gaan naar goede doelen.

Tom Hanks, Hilary Swanks en Michael Douglas zijn drie van de sterren die een recept inleveren voor het kookboek van acteur Morgan Freeman. De opbrengsten van het boek 'Morgan Freeman and friends: Caribbean cooking for a cause' gaan naar het Grenada Relief Fund, een stichting die de slachtoffers helpt van de orkanen Ivan en Emily. Het boek ligt volgend jaar in de winkels.

De orkanen Ivan en Emily raasden vorig jaar over de Caribische eilanden en veroorzaakten er veel schade. Freeman richtte een stichting op om geld in te zamelen voor het getroffen gebied.

De 68-jarige acteur, die een Oscar won voor zijn rol in 'Million dollar babay', organiseerde vorige week een on-line veiling om geld op te halen voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. De veiling begon vrijdag op de Charity Folks Website en loopt tot 16 september. De opbrengsten van de veiling worden geschonken aan het Amerikaanse Rode Kruis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen