Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Keyzer & De Boer' trekt bijna 1,5 miljoen kijkers

Shownieuws

De eerste aflevering van de nieuwe advocatenserie 'Keyzer & De Boer Advocaten' van KRO en NCRV heeft maandagavond bijna 1,5 miljoen kijkers getrokken.

De eerste aflevering van de nieuwe advocatenserie 'Keyzer & De Boer Advocaten' van KRO en NCRV heeft maandagavond bijna 1,5 miljoen kijkers getrokken. De 22-delige dramaserie speelt zich af op een klein advocatenkantoor in Amsterdam en richt zich op de casussen en persoonlijke tegenstellingen in de rechtszaal.

"Wat ik goed aan de serie vind, is dat het vooral over de zakelijke kant van dat advocatenkantoor gaat", vertelt acteur Daan Schuurmans. De acteur heeft zijn rol in de nieuwe advocatenserie dicht bij zichzelf gehouden. Hij ziet een belangrijk verschil tussen zijn karakter Maarten en zichzelf. "Maarten is echt een jongen in een keurslijf. Ik ben zelf veel anarchistischer", legt de 33-jarige Schuurmans uit.

In elke aflevering van de serie staan twee zaken centraal. Het gaat om verschillende casussen, van adoptie- en echtscheidingszaken tot grotere maatschappelijke vraagstukken als eerwraak. Met de serie maakt presentatrice Daphne Bunskoek haar debuut in een televisieserie. Andere acteurs die een rol spelen in de nieuwe serie zijn Bram van de Vlugt ('Meiden van de Wit'), Henriëtte Tol ('Westenwind') en Porgy Fransen ('Nynke').

[Novum]

Gerelateerde Artikelen