Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jodie Foster wil niet zo zijn als Cher

Shownieuws

Jodie Foster wil niet zoals Cher zijn. Foster heeft kritiek geuit op de vele operaties die Cher heeft ondergaan. "Ik wil geen strijd tegen de tijd aangaan."

Jodie Foster wil niet zoals Cher zijn. De actrice heeft kritiek op de operaties die Cher heeft ondergaan om haar uiterlijk te veranderen. "Ik wil geen verloren strijd tegen de tijd aangaan", vertelt de 46-jarige actrice uit 'Silence of the lambs'. Dat meldt de website Softpedia.

Foster geeft aan dat ze er ouder begint uit te zien, maar ze heeft gezworen nooit plastische chirurgie te ondergaan. "Het is een gekke periode tussen 40 en 50 jaar. Ik zie allemaal gekke veranderingen." Foster zegt van haar ouder wordende lichaam te houden en mooi oud te willen worden.

Voor het eerst in tien jaar beklimt Foster voor de film'Sugar kings' binnenkort weer de regisseursstoel. De laatste film waarvan zij de regie in handen had, was 'Home for the holiday' uit 1995.

Momenteel is de actrice bezig met de opnamen voor Spike Lee's roofovervaldrama 'The inside man'. Daarin zijn ook Denzel Washington en Clive Owen te zien. In september komt 'Flightplan' uit, een film van Walt Disney, waarin Foster een hysterische moeder speelt die op zoek is naar haar verdwenen dochter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen