Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Purcell: 'Oppassen!' trek ik niet meer

Shownieuws

Actrice Céline Purcell kan de televisieserie 'Oppassen' niet meer aanzien. "Die brave verhaaltjes met die moraal op het eind trek ik nu niet meer."

Actrice Céline Purcell kan de televisieserie 'Oppassen' niet meer aanzien. "Die brave verhaaltjes met die moraal op het eind trek ik nu niet meer", vertelt Purcell in Vara TV Magazine. De rebellerende dochter Julia uit de televisiekomedie 'Kinderen geen bezwaar' kijkt beroepshalve naar de herhalingen van 'Oppassen!'. "Ik kan me herinneren dat ik het vroeger wel leuk vond. Dan zie je hoe snel de maatschappij verandert."

De serie 'Zeg 'ns Aaa' daarentegen inspireert de 25-jarige Celine. "Dat is voor mij puur jeugdsentiment. Daar gingen we met de hele familie voor zitten", verklaart de actrice. Volgens haar is 'Zeg 'ns Aaa' tijdlozer dan 'Oppassen!'. "Ik denk dat ik er nu nog steeds om kan lachen", zegt Celine. "We moeten het met 'Kinderen geen bezwaar' nog wel twintig jaar volhouden willen we ook zo'n status krijgen."

'Kinderen geen bezwaar' wordt geschreven door Haye van der Heyden. De serie, die zaterdag aan een nieuw seizoen begint, gaat over huisman Gerard (Alfred van den Heuvel) die de spil van het gezin is. Toch wordt hij nauwelijks door de anderen binnen het gezin opgemerkt. Iedereen is bezig met zichzelf. Zijn tweede vrouw Maud (Annemieke Ruyten), psychotherapeute met praktijk aan huis, is een stuk jonger. Hij brengt met Daan (Joey van de Velden) zijn tienerzoon mee uit een vorig huwelijk en zij heeft een dochter, Julia, die ze kreeg toen ze erg jong was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen